E-mail: banistvan2017(kukac)gmail.com
+36-30/238-1017

Tehertaxi Miskolcon - BánFuvar

Tehertaxi Miskolcon és 30 km-es vonzáskörzetében

A tehertaxi szolgáltatás lényege, hogy azokat a tárgyakat, nem férnének be egy személyautóba, azokat a lehető leggyorsabb módon (akár a taxi), eljuttassuk a megrendelő által megjelölt helyszínre.

A Tehertaxi szolgáltatás alaptevékenységeinkhez tartozik, amit már több mint 20 éves tapasztalat birtokában végzünk. Megrendelőinknek legfontosabb szempont volt, hogy hamar, rendelkezésükre állunk, az igazán nehéz dolgoktól eltekintve nem számítunk fel pótdíjakat (páncélszekrény, zongora ...) és előzetes árajánlatot adunk.

Tehertaxi díjaink

1,5 tonna teherbírású 25 m3-es, ponyvás autóval tehertaxi díjainkat az alábbiak szerint számítjuk:

Nézze meg további díjainkat és kérjen ajánlatot.

Profi munka, ahogy senkinél

Ahogyan a legtöbb tehertaxival, házhozszállítással foglalkozó cég honlapján olvasható, mondhatnánk mi is, hogy csak mi végzünk profi munkát senki más, csak mi figyelünk oda, hogy értékei biztonságban legyenek. Azonban ez nagyon sok költöztető cégre nem igaz, bár tény, hogy oda kell azért figyelni kit is bízunk meg, hiszen profin elvégzett munkát, pontosságot és precizitást és kiszámítható költséget várunk el. A bútoraink, és értékeink, amit szállíttatunk szeretnénk, hogy egyben és időben odaérjen a szállítási címre és a szállítási díjakkal is előre lehessen kalkulálni, ne utólag derüljenek ki rejtett költségek.

Mi is maximálisan egyetértünk ezzel és ennek mentén dolgozunk. Ezt bizonyítja a számos pozitív vélemény és visszajelzés, amit az évek során kaptunk.

Amennyiben engem választ, úgy garantálom, hogy Ön is maximálisan meg lesz velem elégedve, és megérti, hogy miért ajánlanak engem bátran a korábban tehertaxi szolgáltatást megrendelők: joszaki.hu-n, a Facebook oldalamon vagy a Google profilomban.

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/238-1017
Email: banistvan2017(kukac)gmail.com

Köszönettel: Bán István

Bán István - Költöztetés, fuvarozás, lomtalanítás Miskolc


MOST HÍVOM +36-30/238-1017