E-mail: banistvan2017(kukac)gmail.com
+36-30/238-1017

Házhozszállítás, kiszállítás Miskolcon

Házhozszállítás Miskolcon és 30 km-es vonzáskörzetében

Házhozszállítás, igen, házhoz, nem az épület elé a járdáig szállítást, hanem házhozszállítást vállalunk. Praktikerből, Moebelixből, OBI-ból vásárolt, amit nem tud személyautóval hazavinni, vagy nincs segítsége a Media Marktból megvásárolt hűtőt hazavinni és felcipelni a negyedi emeltre? Ezért van a Házhozszállítási szolgáltatásunk. Hívjon, egyeztessünk, hogy mikor alkalmas Önnek a kiszállítás és akár néhány órán belül elintézzük.

Házhozszállítási szolgáltatás alaptevékenységeinkhez tartozik, amit már több mint 20 éves tapasztalat birtokában végzünk. Megrendelőinknek legfontosabb szempont volt, hogy hamar, rendelkezésükre állunk, az igazán nehéz dolgoktól eltekintve nem számítunk fel pótdíjakat (páncélszekrény, zongora ...) és előzetes árajánlatot adunk.

Házhozszállítási díjaink

1,5 tonna teherbírású 25 m3-es, ponyvás autóval házhozszállítási díjainkat az alábbiak szerint számítjuk:

Nézze meg további díjainkat és kérjen ajánlatot.

Profi házhozszállítás, ahogy senkinél

Ahogyan a legtöbb fuvarozással, házhozszállítással foglalkozó cég honlapján olvasható, mondhatnánk mi is, hogy csak mi végzünk profi munkát senki más, csak mi figyelünk oda, hogy értékei biztonságban legyenek. Azonban ez nagyon sok költöztető cégre nem igaz, bár tény, hogy oda kell azért figyelni kit is bízunk meg, hiszen profin elvégzett munkát, pontosságot és precizitást és kiszámítható költséget várunk el. A bútoraink, és értékeink, amit szállíttatunk szeretnénk, hogy egyben és időben odaérjen a szállítási címre és a szállítási díjakkal is előre lehessen kalkulálni, ne utólag derüljenek ki rejtett költségek.

Mi is maximálisan egyetértünk ezzel és ennek mentén dolgozunk. Ezt bizonyítja a számos pozitív vélemény és visszajelzés, amit az évek során kaptunk.

Amennyiben engem választ a házhozszállításhoz, úgy garantálom, hogy Ön is maximálisan meg lesz velem elégedve, és megérti, hogy miért ajánlanak engem bátran a korábbi ügyfeleink: joszaki.hu-n, a Facebook oldalamon vagy a Google profilomban.

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/238-1017
Email: banistvan2017(kukac)gmail.com

Köszönettel: Bán István

Bán István - Költöztetés, fuvarozás, lomtalanítás Miskolc


MOST HÍVOM +36-30/238-1017