E-mail: banistvan2017(kukac)gmail.com
+36-30/238-1017

Ismerje meg a BánFuvart

Üdvözlöm. Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam!

Bán István vagyok, egyéni vállakozó

Bán István - Költöztetés, fuvarozás, lomtalanítás Miskolc

1998 óta, több, mint 20 éve vállalok fuvarozási, költöztetési, lomtalanítási megbízásokat, elégedett lakossági és üzleti ügyfeleimnek. Büszkén mondhatom, hogy megrendelőim nagy része, korábbi ügyfeleim ajánlásai alapján keresett meg, ami számomra azt jelenti, hogy megrendelőim elégedettek voltak szolgáltatásaimmal. Az elégedett megrendelő a legfontosabb, ő fog ajánlani családtagjainak, barátainak.

Azért kezdtem bele a fuvarozásba és költöztetésbe, mert láttam mekkora kereslet van a megbízható, preciz szakemberek iránt, amiből hiány van a piacon. Járműveimet is e szerint választottam a 20 év során, hogy minél optimálisabban tudjaim kiszolgálni megrendelőimet, így jelenlegi 1,5 tonna teherbírású 25 m3-es, ponyvás autómat is. Ezzel a kapacitással tudom adni a piacon az egyik legjobb árat a kiváló szolgáltatás mellett.

Költözetés, fuvarozás, lomtalanítás Miskolcon és környékén és Országosan.

Szolgáltatásaink:

Lakossági költöztetés gyorsan, szakszerűen, zökkenőmentesen korrekt áron. Igény esetén kérhet díjtalan helyszini felmérést végzünk és fix összegű árajánlatot adunk. Épületen belüli rakodást vagy lakás átrendezést, illetve lomtalanítást is vállalunk.

Rendszeres megbízás esetén kedvezményt biztosítunk fuvardíjainkból. Áruterítést, házhozszállítást, épitőanyag, nehézgép szállítást is vállalunk.

Olvassa el a véleményeket is rólunk a joszaki.hu-n, a Facebook oldalamon vagy a Google profilomban.

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/238-1017
Email: banistvan2017(kukac)gmail.com

Köszönettel: Bán István
MOST HÍVOM +36-30/238-1017