E-mail: banistvan2017(kukac)gmail.com
+36-30/238-1017

Belföldi költöztetés

Belföldi költöztetés magánszemélyeknek és cégeknek is!

Cégünk miskolci székhellyel rendelkezik, de Magyarország teljes területén vállalunk költöztetési megbízásokat.

Költöztetési szolgáltatás alaptevékenységeinkhez tartozik, amit már több mint 20 éves tapasztalat birtokában végzünk. Több száz, talán már több mint ezer családot és céget költöztettünk már ez idő alatt és büszkén állíthatom, hogy minden alkalommal elégedettek voltak ügyfeleink az elvégzett munkánkkal.

Ugyan mindenkitől nem kaptunk írásbeli visszajelzést, de sok véleményt olvashat költöztetési munkáinkról a joszaki.hu-n, a Facebook oldalamon vagy a Google profilomban.

Lakossági költöztetési, szállítási díjak

1,5 tonna teherbírású 25 m3-es, ponyvás autóval költöztetési díjainkat az alábbiak szerint számítjuk:

Nézze meg további költöztetési díjainkat és kérjen ajánlatot.

Profi költöztetés, ahogy senkinél

Ahogyan a legtöbb költöztetéssel foglalkozó cég honlapján olvasható, mondhatnánk mi is, hogy csak mi végzünk profi munkát senki más, csak mi figyelünk oda költöztetés közben, hogy értékei biztonságban legyenek. Azonban ez nagyon sok költöztető cégre nem igaz, bár tény, hogy oda kell azért figyelni kit is bízunk meg, hiszen profin elvégzett munkát, pontosságot és precizitást és kiszámítható költöztetési költséget várunk el. A bútoraink, és értékeink, amit szállíttatunk szeretnénk, hogy egyben és időben odaérjen a szállítási címre és a szállítási díjakkal is előre lehessen kalkulálni, ne utólag derüljenek ki rejtett költségek.

Mi is maximálisan egyetértünk ezzel és ennek mentén dolgozunk. Ezt bizonyítja a számos pozitív vélemény és visszajelzés, amit az évek során kaptunk.

Amennyiben engem választ költöztetéséhez, úgy garantálom, hogy Ön is maximálisan meg lesz velem elégedve, és megérti, hogy miért ajánlanak engem bátran a korábban költözők: joszaki.hu-n, a Facebook oldalamon vagy a Google profilomban.

Hasznos tippek költöztetéshez

Több,mint 20éves tapasztalatunknak hála sok tanáccsal ellátom ügyfeleimet, hogy a költöztetés egyszerűbb, kényelmesebb, gyorsabb és ezáltal kedvezőbb árú legyen.

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30/238-1017
Email: banistvan2017(kukac)gmail.com

Köszönettel: Bán István

Bán István - Költöztetés, fuvarozás, lomtalanítás Miskolc


MOST HÍVOM +36-30/238-1017